teisipäev, 20. juuli 2010

Perelaager

Suve oodatuim sündmus ehk siis K. perelaager on nüüd läbi ja peab ütlema, et mõned asjad lähevad iga aastaga paremaks. Laager oli nagu ilus unenägu - rõõmsad inimesed ja igal pool ringi sibavad päevitunud lapsekribalad, päevased ja öised ujumised, lõpmatu hulk loovust, mis igaühes äkki õitsele puhkes (ehkki selle viljad olid kohati vähe kohmakad). Ja kerge ning ilmsüütu erootiline hõllandus kõige selle kohal...

Tundus, nagu oleksime paariks päevaks sattunud San Franciscosse 1967.aasta suvel või siis mõnele Lõunamere saarele enne valgete tulekut. Igal juhul hoopis teise ja palju paremasse maailma.
Kahjuks on midagi nii muretut ja ilusat võimalik ainult lühikeseks hetkeks. Mr. Kiis igaljuhul sattus nii laagri mõju alla, et läks järgmisel päeval ka Saadjärve (üsna kõrvalisse kohta) ujuma ilma riieteta. Isegi nudistide burkat ei pannud selga. Kohalikud mutid aga sattusid peale jaole ja pidid ta peaaegu... ütleme viisakalt et lintshima. Kahjuks ei ela kõik siin ilmas peace and love põhimõttel.
Mul pole isiklikult küll midagi riietega ujumise vastu, aga - kas keegi teab, on siis riieteta ujumine Eestis seadusega keelatud või mitte?
Tegelikult võiks igasuguseid perelaagreid rohkem olla. Noorte, vallaliste ja üksikute jaoks on ju välja mõeldud igasugu tooteid, teenuseid ja lõbustusi,terveid tööstusharusid, mis teenivad ainult üht eesmärki - kuidas saada mitteüksikuks? Aga paarisuhte hoidmise ja selle lõbusaks ning nauditavaks muutmisega peab nagu iseenesest toime tulema. Nii tekibki tunne, et pereelu -see on raske töö, lõpmatud kohustused ja pidevad probleemid...
Pilte ma sel aastal kahjuks ei teinud ja möödunudsuviseid ei tahaks üles riputada. Aga teiste fotosid vaataks küll hea meelega.

10 kommentaari:

kaaren ütles ...

1. Vabade ning vallaliste jaox mõeld klubid, laagrid & yritused pole mitte nende mittevallalistex tegemisex, vaid neilt raha kättesaamisex - nimelt on pysisuhe seot kohustustega, aga enimsoovit kohustusteta mõnusuhe, väga lyhiajaline enamasti, sisaldab palju qnstlikke reqisiite. Sigahea äri, see pole saladus;)
2. Avalikes kohtades sh randades alasti viibimine on tõesti keelat, selle kohta on võimalus saada väärteomenetlus kaela AÕSi või isegi KarSi alusel (kahjux paragr ei mäleta), seos liputamisega. Kyll pole probleemi eravaldustes, qs yrituse reeglid teeb omanik.
3. Kas sel suvel korraldataxe veel midagi sarnast nagu K. loovuslaager, kasvõi nt Padja-, Qdumise-, Ennustamise- & Muude Daamidele Sobilike Sportharjutuste Klubi?

Metsamoor ütles ...

vaata pilte www.hoolekoda.ee pildialbumist:) Kui mõni tundub olevat avaldamiseks mittesobiv, siis anna teada:)

Metsamoor ütles ...

Ja tore, kui meeldis:)

Sol ütles ...

Laager on läbi, aga tulekul on Pilleriinu sünnipäev, mis peaks sisaldama üldjoontes samasuguseid lõbustusi.

Jaanika ütles ...

Mina küll tahaks eelmise aasta pilte näha!

Zeldale ütles ...

Mina käin küll pidevalt alasti ujumas ja kõik on rõõmsad.

:)

muuhulgas satusin keset ööd emajõe rannas kiljatama, sest teada tunda munk astus täisrüüs vastu-veest tilkudes:)

mina olen aru saanud, et mule meeldivad need vabade üritsued rohkem, korraks Ära olla on lahe, siis on ni hea tagasi tulla.

pereüritustel on kõikide perede kummaline äng vetekohal.

Tervitan!
Ilona

kaaren ütles ...

Alasti ujumise koha pealt - aastakymneid tagasi käisin ise kah, oli mõnna;). Aga praegu ytlexin, et tehq teised mis neile sobib, qid oma realiseerimisaja läbinud & igasugused esteetilised kyljed (mul on geneetiliselt pärit kiire vananemise tunnused) minetanud keret ma exponeerixin meelsamini araabiapäraste kehakatetega.
Mis teha, aga inimkeha kiputaxe, nagu ka absoluucelt kõiki muid inimese elu juurde qluvat, ka ilu seisukohalt hindama, ning teatud hetkedel jääb veendumus sisemise ilu jõust nõrgax, irw.

mkiis ütles ...

Sel juhul soovitan Kaarnal kanda ainult burkat ilma muude riieteta. Keegi ära ei tunne, kama kaks siis mida su kehast arvatakse:P

kaaren ütles ...

Jah, see oli suurepärane stilisminõu. Ning mu seljataga seisab mitusada põlvkonda hõlstiusq naiskodanikke alates Villendorfi Veenusest & Pulli Almast, irw.
Meie kõigi kehad võivad yhel hetkel lakata normaalselt toimimast. Ma lihcalt ei suuda näha asja, mida norm. ajaga ega norm. viisidel korda teha ei saa. Vbl heietan liiga palju, aga pidev valu seljas & jalas muudab inimese isixust. Teate kyll vanakesi, kes suudavad rääkida ainult oma haigustest;)

Sol ütles ...

Tegelikult võiksid ju ka pereüritused olla õnnelikud Ära (või hoopis Kohal)olemise paigad. Vähemalt K. perelaager oli seda küll: )
Eks üksindusel ja vallalisusel ole omad ängid ja tungid (mäletan omast käest). Igal asjal on oma heledam ja tumedam pool.