pühapäev, 19. juuni 2011

13-19 juuni

Isand Kiis sõitis esmaspäeva öösel Euroopasse kunstiväärtusi nautima. Selle asemel, et nautida vabadust ja vallalisust, sõitsin lastega ema juurde maale, tütrekohuseid täitma.
Maal oli kohutavalt igav. Seal on metsikutes kogustes ajakirju Kroonika, Naised ja Naisteleht, 3 päeva järjest lugesin neid. Sellest saab mingi imeliku räpase kaifi, nagu sööks 3 päeva järjest rämpstoitu, aeleks voodis ega käiks duši all.
Minu lemmik ja ühtlasi kõige sürrim on Naised. Selle peatoimetaja on Inga Raitar, põhistaar Kati(Saara)(Murutar)Vatmann ja psühholoog Mart Laisk. Õpetatakse, kuidas köögilaual seksida, nii et toas koolitükke tegevad lapsed häiritud ei saaks, munarestist ehtekarbi meisterdamist, räägitakse staaride toidueelistustest ja õnnetu saatusega inimestest.
Neljapäevaks sain koju tagasi. Päeva ülesanne oli lilletada ülikooli lõpetamise puhul üht noort sugulast. Ülesannet raskendas asjaolu, et lähikontaktid mainitud sugulasega jäid peamiselt aega, mil ta oli 5-6 aastane. Pealegi on ülikooli lõpetajatel kombeks maskeerida end meikapi, soengu ja tualetiga, mis muudab kõige normaalsemadki tütarlapsed mammideks, bitchideks või Oscari nominentideks.
Õnneks leidsin rahvasummas õnnitletava vanemad ja hiljem selgus minu suureks kergenduseks, et ka õnnitletav polnud oluliselt muutunud. Juba 5-aastaselt oli ta silmapaistvalt ilus ja tark.
Reedel käisin strippar Marcoga Cadillaciga sõitmas. Teel koju nägin rebast.

Nädalalõpus oli meil pidevalt maja täis lapskülalisi, õues käis veesõda ja ma küpsetasin umbes 100 vahvlit.
Sellised päevad, kus käratsev lastekari jookseb poriste jalgade põntsudes toa ja õue vahet, mina saan küpsetada sadu vahvleid ja pannkooke ning keegi on köögiakna klaasid vorstiviiludega ära ehtinud, on minu jaoks absoluutselt perfektsed. Neil hetkedel ma tunnen,et elu on täiuslik.

7 kommentaari:

Morgie ütles ...

:D aga kurgiviilusid sel aastal ei pandud aknale ve?
Kuule, kas strippar Marco lubas oma Cadillaci su lapsed ka, või pidid neile hoidja leidma?

Morgie ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Sol ütles ...

Kurgiviilud ei jää nii hästi akna külge kinni.

Kader ütles ...

Tahaks kohe võrdlevaid katseid teha, et millised toiduained kõige paremini akna külge kinni jäävad. Selleks peaksin küll ema kodunt ära saatma... tema enda närvide huvides :)

Morgie ütles ...

minu mäletamist mööda oleme me mingeid taimseid olluseid ka siiski sinu akna külge kleepinud edukalt. aga ega vana pea enam liiga hästi ei mäleta.
Salaami on muidugi parim selleks otstarbeks.

Sol ütles ...

Lihtsalt häbilugu, Morgie, kuidas sina külas käitud ; P

Morgie ütles ...

Nojah, häbi on, aga ei tunne :P