kolmapäev, 23. veebruar 2011

Mind pole siin, see on ainult mu keha.

Kassi aasta on alanud peaaegu et kõige halvemaga, mis juhtuda saab. Möödunudneljapäevasel arstilkäigul selgus, et peetunud rasedus, mille ma arvasin juba iseenesest katkenud ja probleemitult läinud olevat, põhjustab jätkuvalt probleeme. Surnud lootemunast oli vähemalt osa ikka veel minu sees ja arst tahtis mind otsekohe haiglasse saata. Et ma aga olen kangekaelne patsient, lahkusin arsti juurest hunniku erinevate rohtudega. Antibiootikumid põletiku allasurumiseks ja oksütotsiin rasedusjäänukite väljutamiseks, mida tuli iga 4 tunni tagant manustada. Arsti olek ei väljendanud erilist lootust ja ta oli kindel, et esmapäeval kohtume juba naistenõuandlas.
Neljapäevast pühapäevani lutsisin oksütotsiini ja sõin tablette, aga see ei aidanud. Järgnes günekoloogilis-kirurgiline martüürium, mis ei taha lõppeda siiani. See ongi naiseksolemise tumedam pool, jumalanna Kali, kes toitub verest ja vastsündinute lihast ja kannab kaelas mehekolpadest kaelakeed. Ma tahaks ka praegu mõne mehekolba silmakoobastest nööri läbi ajada ja seda kaelas kanda.
Peale operatsiooni, kui olin nutmise mõneks ajaks katkestada suutnud, toimus frau doktori ja minu vahel üsna huvitav jutuajamine.
Frau doktor: Ja mida te kavatsete edaspidi ette võtta? Nii ei saa ju edasi minna?
Mina: Jah, vaadake minu abikaasa ei taha, et ma võtaksin kontratseptiive, sest neil on kahjulikud kõrvalmõjud. Ja ta ei soovi kasutada kondoomi ja on lisaks fanaatiline abordivastane.
Frau doktor: Spiraal?
Mina: Jah, vaadake, see ei sobi jälle mulle. Aga meetod ja-kui-tulebki laps-mis-siis on ka natuke …kurnav.
Frau doktor vaaatas mind pika pilguga, justkui sõnu otsides või õigemini, ebatsensuurseid sõnu alla surudes: Aga…. Kas teile endale ei tundu, et midagi on teie suhtumises valesti…?
Jah, frau doktor, tundub küll. Ehkki mu narkoosist ähmastunud aju ei suutnud sõnastada, mis see just on.
Mr. Kiis oli mu tervise pärast ja kogu loost väga mures. Ta üritas mind lohutada, omal kombel. Ta on kuskilt välja kaevanud mingi väidetavalt biseksuaalse ja grupiseksihimulise tütarlapse ja tahab teda kannatamatult mulle tutvustada. Mõte iseenesest on ju lõbus ja pakuks mulle ehk põnevust, aga ajastus on paraku nii halb, kui veel olla saab.
Nädalad ühelt poolt kogu selle verejooksu, oksütotsiini ja surnud beebi, vabandust lootemuna jäänustega kõhus ning teiselt poolt mr. Kiis, kes elas oma seksuaalfantaasiaid välja otsekui isapiison kevadises preerias, tekitasid imeliku, polaarse ja võikavõitu maailma. Ma ei tea, mida teised inimesed selles olukorras teeksid. Mina aga kujutlesin, et ma ei olegi kohal, vaid olen hoopis keegi teine ja kusagil mujal. Näiteks see tihane, kes väljas päiksepaistel pekki nokib või siis väike hiir kes ahju taga krabistab.
Kui see kõik üle elada ja peale seda ikka veel vaimselt terveks jääda, olles võimeline elama, rõõmustama, naerma ja armastama, siis oled võimeline kõigeks.
Igal pool on veri. Linadel ja voodis ja riietel ja igalpool. Ma ei viitsi enam neid veriseid asju küürida, vaid viskan nad kõik ahju ja põletan ära. Kunagi ostan uued linad ja riided ja muud. Siis, kui Kali on oma isu täis söönud ja lahkunud.

65 kommentaari:

Aurora ütles ...

Kõlab üsna kohutavalt; head paranemist.

Lendav ütles ...

Tahaks midagi head ja sooja öelda, aga ei oska...

Fideelia ütles ...

OMG! Tunnen kaasa!:0
Mr Kiis jättis vanasti mulle feministi mulje, kuid nüüd näib, et ta oma maailmavaadet põhjalikult muutnud!:(
Selles loos on musta huumorit ja absurdi, aga kuna see kõik toimub päriselt, siis ma ikkagi küsin, et miks sa Mr Kiisi käske täidad, elik ise otsustada, mida oma kehaga teha? Ma oleksin sinu asemel juba ammu surnud. Miks sa usud, et pillidel on halvad kõrvalmõjud? Näiteks mulle just pillid sobivad ja on mu tervise just paremaks muutnud. Tuleb lihtsalt endale sobivad valida. Kõik pillid ei sobigi. Te elate Kiisiga ju nagu keskajal! :S Või olen millesti valesti aru saanud?

Anonüümne ütles ...

Väga-väga kurb. Soovin vastupidamist ja meelekindlust.

Merle ütles ...

Vaeneke ...
Mul Lendavaga sama probleem, et tahaks midagi head ja abistavat öelda, aga ei oska. Mõtlen Su peale toetavalt, see on vähim, mis teha saan ...

kaaren ütles ...

Mõni asi on meie vanuses mitte enam tore avastus, vaid juba liialdus.
Juhul, kui see kõik vastab tõele, siis on Kiis pervert. Verejooksuga naise kallal oma fantaasiaid lisax veel endist 10? a noorema tibi kaasabil teostada lõhnab kuriteo v väärkohtlemise järele. Palun lõpeta sellise käitumise talumine ja kaitse ennast. Kõike ei pea sallima, kõike ei tohi taluda. Kui vaja, võite minu preeriaonni tulla, kus väärakad mehed trepist alla lendavad ja lubatud on yxnes mõõdukad rõvedused.
Konkeecelt: kas sa vajad abi?

kaaren ütles ...

See pole tyhi jutt ja päikest-soov.
Ma saan teiste avitamisex juba käia, pesta, tõsta, autoga sõita & kasutada on ka mu vanema tytre abi. See, mida sa just kirjeldasid, viitab asjaolule, et sul on ylemääraseid kohustusi ja mõned tuleb ymber vaadata v likvideerida, et sinu ja su laste edaspidine elu ja vaimne tervis ei kannatax.
Sul tuleb veel väh 20 aastat olla rõõmus tydruk & tubli naine. Kui sa pead selle asemel pidevalt kellegi fantaasiate täitematerjal olema, kannatab su isixus & närustumist a la mu oma ema ei soovi ma kellelegi.
Sa oled väärt paremat kui tänane muda.

Fideelia ütles ...

Kaarnal on tuline õigus!

Sol ütles ...

Feminism või mitte, aga mina pole leidnud mitte ühtegi sobivat rasestumisvastast vahendit. Pillid mõjutavad psüühikat, millest sa, Fideelia, saad aru alles siis, kui nende kasutamise ükskord lõpetad. Niikaua elad nagu laksu all.
Ma arvasin, et ajan fertiilse ea lõpuni läbi meetodiga ja-kui-tulebki-laps-mis-siis. Nagu keskajal, justnimelt. Aga, paistab, et mu keha ei ole sellega nõus.
Mr. Kiis oma juttudega üritab mind lihtsalt lõbustada. Noh et äkki kujutlused kuumast kolmesest seksist lõõgastavad mul lihaseid, peatavad verejooksu, leevendavad valu või viivad mõtted mujale. Meeste loogika.

Sol ütles ...

Me ei saa ju kaugeltki ise otsustada, mis meie kehaga toimub. Seks = lapsed, see on loodusseadus. Kui tahad seda eirata, siis igal rasestumisvastasel vahendil on oma hind. Muidugi, fertiilne iga lõpeb ükskord, sest keha vananeb omasoodu, meie tahtest täiesti sõltumatult. Aga kas vanadus on parem, kui pidev võimalus rasestuda... kahtlen.
Ühesõnaga, ei ole olemas mingit vabadust, mingit iseotsustamist. Me oleme palju sõltuvamad oma kehast, kui arvame.

Lendav ütles ...

See, mida Sa kirjeldasid, kõlas nagu segu markii de Sade`st ja raamatust "Naised, kes jooksevad huntidega". Ja ausalt, isegi mu unenäod ei küüni sellise jubeduseni.

Mina ka pille ei kannata (ma lihtsalt ei suuda midagi nii regulaarselt tarbida). Mulle sobib hormoonspiraal. Tsüklit küll enam peaaegu polegi, aga kõik muu on paigas. Tuperõngaski (mis öeldakse olevat hulga väiksemate kõrvalmõjudega, kui pillid) tegi enesetunde kummaliseks, erinevalt spiraalist.

Kindel vahend oleks muidugi "spiadiin", aga kes meist seda teha tahaks? Võimalus on muidigi olemas. Paarisrahval siiski keerulisem teostada, kui üksiklasel.

Aga kui kõrvalmõjudest rääkida - kas ülalkirjeldatud operatsioon ja ravumid, mis kogu saaga juurde käivad, ei mõju organismile vähemalt sama halvasti, kui ükskõik milline rasestumisvastane vahend? Ja kas Sa suudad iga 2 aasta tagant sünnitada või iga aasta mõne sellise jubeda sündmuse üle elada? Fertiilne iga võib olla küllaltki pikk - kaugele neljakümnendatesse ja mõnel puhul kaugemalegi...

Anonüümne ütles ...

Vasektoomia?

kaaren ütles ...

Mr. Kiis oma juttudega üritab mind lihtsalt lõbustada. Noh et äkki kujutlused kuumast kolmesest seksist lõõgastavad mul lihaseid, peatavad verejooksu, leevendavad valu või viivad mõtted mujale. Meeste loogika.
/tsitaadi lõpp/
Ma ei usu, et täiskasvanud mees, 4 lapse isa, niimoodi naiivsusest ja armastusest, hoolivusest ja kaasa lohutusex mõtleb. See on mõnevõrra väärastunud seksuaalsusega isiku omakasupyydlik & manipuleeriv jutt. Kuidas saab lahtist ja põletikus sise-elundi haava ravida intensiivse penetreeriva sexiga?
Tahad, ma tõlgin:
See naine on nii loll. Ta teeb, mida ma tahan, & praegu tahan ma tema mõnusalt libedat olekut nõrkemiseni tarvitada (võtta, mis võtta annab), & ta on praegu ka nii haige, et ma saan nyyd linnu koju tuua.
Meie kylas elab 1 pätipere, kelle ema suri mõne aasta eest, vähki, temast jäid maha 6 last. Veel siis, kui naine elus oli enne surma lõigatud voodihaigena, tassis isa võõraid naisi koju ja kargas neid sureva naisega samas toas, ehk isegi voodis. Lapsed rääkisid seda teistele kylainimestele ka, ma kuulsin ka osasid detaile, kui nad naabermaja juures hõikusid. Võigas.
Vihake mind, aga see ei ole kuskilt vaadates normaalne, vaid abitus olekus naise teadlik kuritarvitamine. & seda veel "aitamisena" serveerida! Persse.

Morgie ütles ...

Mr Kiis tehku vasektoomia.
Kui ta ei tunnista kondoomi, siis kuidas ta kavatseb grupiseksida, nii, et see teine daam rasedaks ei jää? Või võtaksid sa mr Kiisi grupiseksiga tehtud lapsed avasüli oma perekonda vastu? Haigustest võime ka rääkida, mis sellise suhtumise korral väga kergesti levivad. Võimalik, et see õudus ongi 100% Kiisi toodud - kõigepealt mõni võõras mikrofloora ja siis laps, keda su keha kanda ei suutnud tänu võõra mikrofloora mõjudele.

Ja sellises olukorras peaks ka kõige juhmim mees aru saama, et naisel, kelle kehas niisugused asjad toimuvad, ei ole mitte mingit seksiisu HETKEL. Kui mr Kiis sind uuesti nende juttudega lõbustama tuleb, viruta talle üks krokodilliteibi tükk suu peale je teise, pikemaga, seo ta käed kinni. Sul on vaja paraneda ja selleks vajad sa vaikust ja rahu. Mitte lõbustamist.

Morgie ütles ...

Küsimus muidugi selline, et miks kuradi päralt sa üldse nõustusid Kiisiga ilma kummita seksima, kui sa muid kontraseptiive ka ei kasuta?

Või oli teil lapse saamine niikuinii plaanis?

Morgie ütles ...

me saame oma kehasse puutuva suhtes muide päris palju otsuseid teha. 100% garantiid ei anna neist ükski, aga meie šansse parandada võivad need küll.
Nt otsus nr1:
seks viljakatel päevadel ainult kondoomiga. Kaitseb soovimatu rasestumise vastu 99%

Otsus nr2: mõlemapoolne monogaamia
Kaitseb suguhaiguste jms jamade vastu.

Otsus nr3: kui grupiseks, ja nt uue parteriga, siis teevad kõik osalised enne asja toimumist testi levinumate suguhaiguste suhtes ja ühtlasi ka teevad otsuse nr1. See kaitseb... saate isegi aru.

Otsus nr4: haigel lastakse segamatult paraneda. Et paraneks. Meie kehadel on üsna suur enesetaastamisvõime, aga seesama keha vajab selleks aega ja ressursse. Kui neid ei ole...

kaaren ütles ...

vt minu kommi naisteasjade vähki surnud parmuproua kohta.

Morgie ütles ...

Jah, ma lugesin. Sol ei ole suremas ja Kiis ei ole parm. Veel.

On olemas ka teatav võimalus teha Lõplik Otsus - lahku minna mehest, kellega vastuolud on lahendamatud. Oleneb, kui tähtsateks neid vastuolusid peetakse. Ma ei hakka seda kellelegi soovitama. Igaüks ise teab.
Ma saan ka aru, et surev naine, kes pole elus paremat näinudki, ei suudagi teha ühte, teist, ega kolmandat otsust. Aga keegi teine tema eest neid otsuseid ka ei saa teha.

Morgie ütles ...

Ma lihtsalt vaidlen vastu Soli väitele, et me ei saa oma keha suhtes midagi otsustada. Saame ikka küll. 100% garantiid ei anna miski - aga MIDAGI saab alati ära teha.

Sol ütles ...

Me ei seksi hetkel. Nendel põhjustel, mida ma eespool kirjeldasin. Ainult vestleme. Rääkimine ei kahjusta tervist, aga olukord ise on nii absurdne, võigas ja naljakas üheaegselt, et ma lihtsalt pidin selle kirja panema.
Asjade väljaütlemine ja nendest rääkimine parandab vaimset tervist. Ja vaimne tervis on füüsilisest tähtsam.

Karuema ütles ...

Jõudu ja tervise kiiret taastumist ning võta see aeg endale, sa vajadki puhkust ja oma tunnete ja mõtete selginemise aega, et kas sa ikka vajad kõike millest Kiis unistab. Abielu on küll kompromissid, aga vaimne tervis peaks selles siiski alles jääma ja ehk paranemagi. Vahest inimesega pidevalt koos olemine teeb meid temast väga sõltuvaks ja paneb uskuma teise tõdesid, siis on vaja veidi eemal olla, aga oma kehast eemaldumine on juba väga äärmuslik.
Oled alati oma lastega veidi soojemasse ja vähemseksuaalsesse keskkonda oodatud. Suured kallid ja palju jõudu.

Morgie ütles ...

Jah - väljaütlemine aitab. Enda sisse peitmine võib vaimu kahjustada. Ka blogis kirjutamine aitab. See ei pruugi alati anda 100% soovitud tulemust, aga mingi tulemuse annab ikka.

100% garantiiga elu pole niikuinii olemaski ju.

Metsamoor ütles ...

Pane jah kirja, lase endast välja ja lase endal paraneda... Ja hoia head endas alles, isegi kui läheb niiiii halvasti...

Morgie ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Morgie ütles ...

Sol oskab neid asju pealegi hästi sõnastada. Hästi, st mõjuvalt. Masendava täpsusega. Eriti pealkiri.

Anonüümne ütles ...

Lõpeta olema ohver oma kahes suhtes: suhtes ema/tütar ja suhtes naine/mees.
Sest seda blogi lugedes täpselt nii ongi.
Kindlasti on mõni muu valik, mida Sa teha saad, aga mille tegemist Sa edasi lükkad.

Fideelia ütles ...

Lagle, pillid ei mõjuta kõigi psüühikat ühtemoodi ja minu oma ei mõjuta need üldse. Olen proovinud 2 tüüpi pille ja teinud mitu korda pillide võtmisse vahe (mitte laste saamiseks). Ilma pillideta tekivad mul mitmed tervisejamad, pillidega need kaovad. Laksu all ma küll kunagi pillide ajal olnud pole.
Seks=lapsed on loodusseadus.:S Allugem siis juba kõigile loodusseadustele! Lõpetagem kohe igasugune ravimite, tööstuslikult toodetud toiduainete tarbimine, lendamine, arvuti kasutamine, trenn jne. ja mingem tagasi juurte juurde nagu meie esivanemad kiviajal!
Kuidas sa oled kavatsenud kõik lapsed, kes sulle tulevad, üles kasvatada? Igaühele on vaja mingit privaatsust: oma tuba või nurgakest, haridust, hobidega tegelda jne.
Kas te Kiisiga coitus interruptusest kuulnud pole või on see ka loodusseaduste teotamine?
Oma keha üle me siiski mingit võimu omame, päris kontrollimatu see ka nüüd ei ole. Õnneks on meile antud mõistus, millega valikuid teha.
Kui sa ise ei taha oma elu muuta, siis keegi sundida ei saa. Kirjatükk oli väga hea sellegipoolest ja ma tean, et Kiisil on omapärane huumorimeel, mis siiski ei vabanda välja ta seksuaalseid põhimõtteid.
Kui sul on tahtmine meestekolpadest kee teha, miks sa siis mehega koos elad? Äkki oled hoopis bi- või lesbi?

Morgie ütles ...

Khm, coitus interruptus on absoluutselt kõige kasutum rasestumisvastane vahend. Isegi päevade lugemine on mõttekam!
Nimelt eraldub mõni tilk spermat mehel juba erektsiooni tekkides, reaalseks rasestumiseks läheb vaja aga väga vähe.

margus kiis ütles ...

Pean mainima, et Kaarna jt. reaktsioon on adekvaatne, kui lugeda seda teksti. Kahjuks on kogu see tekst hiilgav näide auklikust informastioonist, kus asjaolusid mulle arusaamatutel põhjustel mingis eriti vastikus ja mind personaalselt halvustavas valguses näidatud. Kronoloogiline järjestus jms. pandud "loomingulisse" korda. Asjad pole päris sellised nagu siin kirjas on.
Lagle muidugi irvitab toa teises otsas.
Nojah, järjekordne sadistlik kättemaks eiteamille eest. Kuni selle katkemiseni oli meil kõik täiesti OK.

Morgie ütles ...

Kiis, sulle ju meeldib kutsuda teisi oma suguelu pealt vaatama... Nüüd siis vaatavad seda väga paljud silmad korraga. Sol sai oma mehekolbast kee ja sina said ka, mis tahtsid. Everybody wins.

Morgie ütles ...

Ja ma leian, et asjadest rääkimine on kõvasti mõttekam tegevus, kui vaikides väljakannatamine. Nii on vähemalt mingigi lahenduseni jõudmine võimalik.


Kas järjest mitu katkenud aga viisakalt maha vaikitud rasedust oleks parem variant?

margus kiis ütles ...

Lahkumineku ääreni jõudmine on lahendus? Nojah, mõne meelest vist tõesti.

margus kiis ütles ...

Üks peenelt timmitud kirjatükk võib korda saata suuri asju.

Morgie ütles ...

Mr Kiis...
kirjatükini jõudmise teel oli sul täielik võimalus astuda samme, mis oleksid muutnud kirjatüki kirjutamise ebavajalikuks.
Ma ei küsi, miks sa neid samme ei astunud (ei huvita), ma ütlen, et nende astumata jätmine oli ka sinu valik.

Morgie ütles ...

Ja mina olen näinud piisavalt, et uskuda selle kirjatüki tõelähedusse ka ilma igasuguse timmituseta.

margus kiis ütles ...

Einoh, lõbutse edasi, Kärt Mikli.

Morgie ütles ...

Kiis.
Ma pole praegu kaugeltki mitte nii avameelne, kui ma võiksin olla.

Sol ütles ...

Jätke oma tavapärane vaidlemine, Kärt ja Margus. Räägime parem edasi asjast ehk siis raseduse vältimisest.

Fideelia ütles ...

Coitus interruptus ei ole tõesti parim valik, aga võrreldes juhuse hooleks jätmisega on see ikka natuke etem, eriti kui pillid, spiraal, kondoom jne. on mängust kindlalt väljas.

Lendav ütles ...

Ja siis on veel neid variante, kus mees peab pisut vaeva nägema - tantras kasutatavad seemnepurske tagasihoidmise viisid, mis viivad küll orgasmini, aga ilma spermata.

Lendav ütles ...

Ja siis on veel pessaar, tupevaht, tupetabletid? Need ei ole küll kuigi kindlad vahendid. Tean mõnda last, kelle vanemad kirehoos vahu unustasid... Ja nende kaitse protsent ei ole ka nii hea.

Minu meelest on absoluutselt kõige kehvem vaskspiraal, mis kaitseb ainult osaliselt - tean ka spiraali läbi sündinuid ja ebameeldivat võib kuhjaga kaasa tulla (emakavälised rasedused, põletikud jne).

Kalendri järgi arvestamist ei peeta küll kuigi usaldusväärseks, aga mõnikümmend aastat tagasi oli see vägagi levinud ja tihti edukalt toimiv meetod.

Üks võimalus on veel tupelima venivuse järgi viljakate päevade määramine.

Hetkel rohkem ei meenu...

kaaren ütles ...

oiappi.
kõik need kymned peened abinõud sobivad inimesele, kelle elu sisux ongi sexi kõigi peensuste kacetamine.
Enamus rasestumisvastaseid vahendeid on vastiqd & ma mõistan Soli, kes neid kasutada pole soovinud. Kellelegi ei meeldi lasta ennast niisama sorkida v kemiseerida.
Mix Kiis näeb asjas ainult seda, et teda & ainult teda on räigelt solvatud, kahjustatud, kiputaxe tema tervise & eraelu kallale, yhyy?
Jobu, tra, raisk. Kas sa oma abikaasas ylce inimest ei näe, ahh? Mei võta siin niisama sõna, on selge. Mõni mees on sellex pikalt & hoolsalt vaeva näinud, kas pole.

Sol ütles ...

Jah, mul on ovulatsioonitestreid pool kasti. Ja me oleme neid kasutanud nagu ka päevade lugemist ja coitus interruptust. Ja kondoomi oleme ka kasutanud ning ma olen üritanud kontratseptiive võtta, 2 erinevat sorti. Ühed tekitasid verejooksu (micro-30) ja teised ajasid peast lolliks (yasminelle).
Ma jätaks tantristlikud tehnikad ning tiibeti naiste joogaharjutused mängust välja.

Lendav on seekord esinenud üldse mitte endapärase asjalikkuse ja konkreetsusega. Hormoonspiraali mõju?
Võibolla on minu arvamused hormoonspiraali osas tõesti ainult rumal eelarvamus. Kunagi, enne lapsi võtsin ma ju väga edukalt kontratseptiive ja olin äärmiselt kaine ja asjalik tüdruk.

Sol ütles ...

Kogu see lugu paneb mind arvama, et täiesti vaba, tagajärgede ja kohustustevaba seksi pole olemas. Vähemalt mitte vastassoost ja fertiilses eas inimeste vahel. Kui ei taha riskida rasedusega, on igal kaitsevahendil oma kõrvalmõjud. Rasedustel ja nende katkemistel on ka kõrvalmõjud ja tagajärjed.
Teiseks, meil ei ole isegi tänapäeva meditsiini abiga 100% kontrolli oma keha ja sellega toimuva üle. Keha teeb, mida loodus on ette näinud teda tegema. Ka steriliseeritud naised on rasedaks jäänud.
Kolmandaks, armastus ei ole kõikvõimas. Armastus ei võida midagi ega muuda midagi. Nii minu enda kui teiste inimeste pealt näen, et valikud, mis on tehtud armastusest, toovad enamasti õnnetust.Parem on alati talitada mõistuspäraselt.

kaaren ütles ...

Elu teeb oma naljad & inimese ainevahetus (sh aju-) võib aastate jooxul oluliselt muutuda. Need rohud, mis sobisid mulle, sulle & talle 9a tagasi, ajavad pregu oxele jne. Aga mu teada toodetaxe praegu väga erinevat sorti pille, et võimaliqlt paljudele sobix. Kahjux on kacetamine ebamugav & kallis. Jõudu sulle eeltöö tegemisel, q traadijuppi oma ihus & võikaid vaimseid discipliine (mida need interruptused jm kõik on) ei soovi taluda.
*Palun vabandust, aga oma eelmise kommi eest ma vabandust ei kavace paluda, kõik on ehe & aus. Ma jälestan qritarvitamisi & ylimat egoismi.

Sol ütles ...

Mr. Kiis ei keela mind kontratseptiive tarvitada, ma lihtsalt ise ka ei taha neid. Võimalik, et ta jääks isegi abordiga nõusse, aga ma ei taha ju seda ka. Ja ma olen täitsa kindel, et kui oleks meeste kontratseptiive, siis ta tarbiks neid.
Kolmeka-idee oli algselt hoopis minu väljamõeldis. Mis pealegi meile mõlemale meeldis, aga Ilmselt ei saanud mr. Kiis aru, et viimastel nädalatel tundub see mulle kõike muud kui lõbusana. Ta ei saanud tükimat aega aru, kui tõsine olukord tegelikult on.

Fideelia ütles ...

Miks sa siis arstile ütlesid, et su mees kõike seda ei taha? Nii jäi mulje, et teed mehe tahtmist! Kas sa tahad end teistele näidata kui orjalikult alluvat naist?

kaaren ütles ...

ooda-ooda, kas sa hakkad nyyd kogu selle pika vaielungi (mis iseenesest oli vajalik) syyd enda kanda võtma?
Ka lyhiajaline kirg sisaldab veidi mõistust, seda enam abieluni jõudnud asi. Probleemid tekivad, q emb-qmb "pikka aega ei saa aru, mis lahti" - räägi-räägi-räägi, a liinis on hoopis häired & signaal puudub.
Ma armastan mõistust. See avitab muid armastuse liike elus hoida. Ilmselt on see looduse poolt kaasa pandud. A minu Wanamees on piirdunud ainult mõõdukate yllatustega, mis ei ole armistanud viisaka suhtlemise elundeid.
Veel 1 kysimus: q sa oled probleemidest väsinud, siis kas sa soovid puhata, taastuda v lahda? Kymneid aastaid kellegi ego kiunumist qlata võib osutuda liiax. Kes annab järele, kes murdub, kes muutub?

Sol ütles ...

No aga ta ei taha ju. Kõiki neid asju kasutada, millest siin juba nii palju räägitud on. Ja aborti ka ei taha ja lapsi ka ei taha (praegu rohkem).
Ma ka ei taha kõiki neid asju.
Tundub, et kompromiss või alternatiivsed võimalused rasestumisvastaste vahendite osas ikkagi ei tööta. See polegi küsimus, mida ühiselt lahendada, nagu selgub.
Sest kui midagi viltu läheb, siis olen ikkagi mina see, kelle keha ja vaim kannatada saavad. Mees ei jää rasedaks, ei sünnita, ei tee aborti.
Võibolla on mu viga siis selles, et mulle ei meeldi üksi otsustada ja vastutada.

Fideelia ütles ...

Siis öelnudki, et meie abikaasaga ei taha. :)
See kolmekas samamoodi: enne teatad, et see puha Kiisi idee, pärast et tegelt ikka sinu enda. Mis värk on?
Vbl on see lugu tõesti suur nali, parem oleks ka muidugi, kui see päriselt ei oleks juhtunud. Kiis on suht OK mulje jätnud varem, seega oli mul raske uskuda, et ta täielikult on ära pööranud.

Morgie ütles ...

ütleme nii, et Kiis käib kolmekapartnerit otsides selle ideega peale ka inimestele, keda selline mõte absoluutselt ei huvita. Või siis khm, muude ettepanekutega.
Sol ütles oma postituses kohe, et ta on grupiseksist ISE huvitatud. Praegu pole lihtsalt tema jaoks sobiv aeg.

Kondoomi mittekasutamise suhtes ma juba avaldasin arvamust.

kaaren ütles ...

Kõigil juhtub elus asju, mida on raske usqda, & paljud meie kaasinimesed teevad asju, mida neil polex iial oodanud. Selles loos olen ma iga kell Soli poolel, qna ma tunnen nii teda q Kiisi pikki aastaid & olen neid näinud väga erinevates olukordades.
Ning jätqvalt - võimatu on pikka & meeldivat koostööd teha inimesega, kes dialoogis ysna olulisel määral jätab sinu väited tähelepanuta, ajab muudq oma asja, ei täida kokqleppeid v suvalisel hetkel hakkab sinu väidetest midagi, nt mõnd fraasi pikemalt jorutama v konkreecelt tyli NORIMA, et seejärel asuda mingile qmmalisele ohvri posicioonile. Qsjuures vestluse põhiteema on ammu ununenud.
Nagu ka selles kommentaariumis toimus. Ma olen väga kannatlik (mida võivad kinnitada mitmed Lõuna Policeiprefektuuri & Proqratuuri töötajad) & provokacioonitaluvuse lävi on kõrge, qid see ei tähenda, et axxepteerin neid asju.
Fyysiliselt terve & atraktiivne, 35-x eluaastax alkoholisõltuvusest puutumata mees on haruldane nähtus, seetõttu ma mõistan ka teatud pahameelt Soli vastu. Ta peax tänulik olema, et suguvõimeline mees majas, & kodurahu nimel vait olema, onjä.

ganna ütles ...

Naisena, kes on ka ära käinud seal, kus laibakene keeldub emaysast lõplikult lahkumast (& viin maitseb nagu veri, & veri hakkab pähe nagu viin) -- praegu ei ole aeg Kali ohvrile elamist õpetada ega rasestumisvastastest vahenditest targutada.

Praegu on aeg kaasa tunda.

See on yx jubedamaid asju, mis naisega yldse juhtuda saab.

Aga seda on võimalik yle elada.

Fideelia ütles ...

Kaastunne ja vabandamine on näiteks need asjad, mis on mulle alati kummalised tundunud, neis oleks nagu liialt palju meile sisse kasvataud formaalust. Tegudele! Kaasa tunda saab ka lahendusi otsides! Muidugi ma tunnen kaasa, isegi unes juba nägin mingit ilget jama seoses Lagle ja Kiisiga, kuid see ei vii kuhugi. Lõpuks ikkagi otsustavad Lagle ja Kiis ise, mida teha. Jõudu!

kaaren ütles ...

Qnagi ytles Sol ise: abi, nõu & lohutust paqb igayx erinevalt, oma loomusele vastavalt. Mõni on ettevaatlik ebamäärane. Teine analyytiline... Kolmas, paraq ka ma ise, oma isiklike edukogemuste v võitlusarmide tõttu võitluslik & alati rõhutute eest hyydmas.
Olulisim on see, et me paqme, et keegi pole oma jälgi murega yxi.
Dialoogid, kommid, meemid hakkavad paraq alati elama oma elu.
Käesolev kommentaarium võis lohutamistegevuste muidu armsast & nämmutavast kontextist ysnagi kaugele purjetada, qid Sol teab ise väga hästi, et me lihcalt tundsime tema murele kaasa & pakqsime eluga edasimineqx moraalset tuge.
Muud me teha ei saagi.

Aurora ütles ...

Ganna kommentaari poolt.

Sol ütles ...

Armas Fideelia. Tänan sind kaasa tundmast ja kaasa elamast. Sa teed õigesti, kui ütled, mida mõtled ja paned mindki mõtlema asjadele, millest ma võibolla mõelda ei taha.

Asi on ilmselt minu ja abikaasa erinevas suhtumises aborti.Me suhtume ras. vastastesse vahenditesse ja laste saamisse suhteliselt sarnaselt. Aga abordiga on nii, et minu jaoks on see viimane väljapääs, kui coitus interruptus ja joogaharjutused alt veavad. Kiis aga on fanaatiline abordivastane ja öelnud ka, et kui seda teed, on suhe läbi.
Millegipärast ma arvasin, et tema kui fanaatiline abordivastane peab raseduse vältimise eest vastutama rohkem kui mina.

Viimase aja sündmused, tõsi küll, muudavad minu suhtumist ka. Kuigi mina pole jätkuvalt abordi vastane, kui asi puudutab teisi inimesi, tahaksin ma igasuguseid poolikuid rasedusi edaspidi vältida ja abort ei ole isegi teoreetiliselt enam minu väljapääs.

Kui sulle on probleemiks, kas Kiis on feminist või "ära keeranud", hea või halb, siis elu pole mustvalge.
Teoorias on hästi lihtne olla vabameelne ja feminist, aga kui see praktikas tähendaks igapäevast kondoomi kasutamist, siis see nii lihtne polegi.
Kolmekaga on ka nii, et ma ütlesin ju originaalpostituseski, et see on muidu väga kelmikas idee. Aga raseduse katkemise tõttu sai sellest absoluutselt rõve idee. Kiisile ilmeslt ei jõudnud situatsiooni muutus kohale. Tema arust oli mul ikka veel seedehäire, kui mina juba ammu ahastusemeres ujusin.
Kumma idee see ajalooliselt enne oli, polegi võibolla tähtis.

Sol ütles ...

Kuidas te aru ei saa,no kuidas te üldse aru ei saa aru ei saa, et kained arutlused on üks asi. Aga minus elab praegu märatsev, alasti verine hullunud naine, kes tahaks haarata automaadi ja lasta maha kõik mehed! Lihtsalt karistuseks selle eest, et nemad kunagi rasedaks ei jää!!!

kaaren ütles ...

Ka minus hakkas see naine märacema, kes peab muidu kogu maailma leiva kypsetama & kõik lapsed synnitama. Mul on sellex tõesti põhjust ka. Muidugi annan endale aru, et koik tänased tormicevad emocioonid on aktuaalsed tänase seisuga, et ylejärgmine nädal on asjad & meeleolud teiscugused. Me oleme õrnad inimesed, mitte masinad.

Morgie ütles ...

Häda on selles, Sol, et arutlevas toonis kirja pandud lugu tundub pigem üleskutsenma ratsionaalsele arutlusele, kui enese väljaelamisena, eriti, kui seal esitatakse mõni küsimus.
Kas sa ei tahaks parem luuletust kirjutada?

Fideelia ütles ...

Tänan, armas Lagle toreda vastuse eest! :D
Su tekst lihtsalt oli tõesti nii analüütiline ja samas nii absurdne ja õõvastav, et ärgitas kaasa arutlema.
Huvitav, mida Kiis teeks, kui mingi aidsihaige pätt su vägistaks ja sa rasedaks jääks? Kas ka siis oleks abort välistatud?
Muidu ikka edu ja loodan, et te lahedate oma probleemid ära ega pea kohe lahutama.

Sol ütles ...

Õnneks mõtleme me lahutamisest ka ühtemoodi : )

Hedvig ütles ...

Üldsegi tahtmata end teiste inimeste otsustesse segada - on ju olemas ka täiesti tsiviliseeritud moodused: steriliseerimine ja vasektoomia??

Ma ikka käin aeg-ajalt Su blogi lugemas, tunnen end nii mõnigi kord ära... soovin Sulle kiiret paranemist ja tarku otsuseid!

naabritüdruk üle tiigi ütles ...

Hehe, kommentaare lugedes tuli mul meelde, et sa oled osav provotseerija :D Mis tegi nende lugemise veelgi lõbusamaks.
Postituse juurde tulles ütleks, et pole need pillid nii hirmsad ühti, kui meedia ja linnalegendid kujutavad. Aga....halbadest variantidest vali kõige vähem halb - nii lihtne see ongi :)
Kevadet!

Anonüümne ütles ...

lagle, kirjuta raamatuid. maia