reede, 14. august 2009

kohal

Nüüd olen ma siis 3 tütre ema juba 3 nädalat. Ja kolmapäeval käisime nime panemas ning Pilleriin sai sünnitunnistuse ja muinasjuturaamatu. Käisime Tiigi tn. perekonnaseisuametis kogu perega, nagu meil kombeks. Piret konfiskeeris ametniku laualt kuivanud buketi ja TT ronis poriste sandaalidega aknalauale... Kõigil oli väga lõbus, ma loodan, et ka nimepanemisametnikul. Tema kõlav "Nägemiseni" ! kajab mul siiani kõrvus. Kas see on ennustus?
Sünnitamisest ma ei tahaks praegu kirjutada. Kunagi hiljem mõtlen, kas see unenäoline pärastlõuna meie kodus, regilaulu ja värviliste pilvedega taevas ikka oli päriselt tõsi või mitte.

Praegu on maailm nii väike, nii väike. Juba see on sündmus, kui aknast välja vaadates näed kolme traktorit üksteise järel mööda sõitmas. Ka see on erutav elamus, kui üritad esimest korda jälle jalga tõmmata oma raseduseelseid teksapükse. Ma kaalun nüüd ainult 59 (: D !) kilo ja tunnen end kui eeterlik haldjas, ehkki välja näen nagu teksapükstesse topitud sink. Aga veel 3 nädalat tagasi kaalusin 71 kilo, nii et mõistate mu eufooriat, eksole.
Jalutuskäik turule ning tagasi koos kuuese, kolmeaastase ja väikese kümnepäevikuga on sama adrenaliinine ettevõtmine nagu dessant Normandiasse. Ning õhtul peale kella 8 väljaminek on nagu reis Kuule...
Kas mõni austatud blogilugejatest veel mäletab, mis tunne on magada keset piimamerd?
Maailm on praegu nii väike, nii väike. Ja pehme ning lõhnab piima järele. Tal pisike punane kukal, mustad juuksed ja tumesinised silmad...

11 kommentaari:

Morgie ütles ...

mõistusega võttes tean, et midagi sellist kunagi oli.
episoodilisest mälust aga on see kui pühitud.

Anonüümne ütles ...

Palju onne! Mäletan, mäletan, mix ei mäleta...
Yllatavalt suur, ilus, läikiv, kindla pilguga laps. Varsti võib talle juba liha anda:D
Trv, K

Lendav ütles ...

Piimameri ei kao mälust vist kunagi, eriti kehamälust, kui ka kõik muu tuhmub...

Piltide järgi on Pilleriin täiesti vääriline olema kolmas kaunitar, kelle pärast printsid on valmis lohesid tapma.

Kui mõni teine blogi arutleb roosade kingakeste üle, siis mõne aja pärast saavad teie esikut uputama igas variandis meestejalanõud. Juba praegu on seda ette aimata. Juba kolmenädalaselt.

Kudzu ütles ...

Pilleriin on nii armas pisike põnn! Tänu teie vahvale külaskäigule mängib meie Ingel ka titat. Mis tähendab, et ta keeldub rääkimast, nõuab sülle ja üritab mulle selgeks teha, et ta oskab ainult roomata. Sinna juurde käib ka süüdimatu pissimine kõikvõimalikesse kohtadesse, nii et piimaojades magamise meenutamine tuleb täitsa lihtsalt - kuigi lõhn muidugi on ikka midagi muud. Ehtsat beebilõhna ei suuda miski asendada!
Aga kui meie konnade naljad ära jätta, siis palju õnne veelkord ja et Sa ikka vastu peaksid oma pisikeste printsesside haardes.

Elsa ütles ...

Palju und, piima ja rõõmu! :)

Mina suudan piimamere-kogemusi küll rohkelt silma ette manada. Aga no nagu filmina, mis vabalt kellestki teisest filmitud võiks olla ;) Teise lapsega, ca aasta pärast esimese piimaralli lõppu, oli see piimaelu kogemuslikult siiski ikka täitsa nagu uus. Et piim vä? Külje all ka vä? Ja see pisike imeb seda vä? :))))

iibis ütles ...

Palju õnne! Ilus laps (tegelikult muidugi kolm ilusat last)!

Piim, see näib küll kuuluvat kuhugi teise maailma, sama kaugele, nagu näiteks... dessant Normandiasse... või reis kuule...

Kader ütles ...

Palju õnne!

Sol ütles ...

Tänan kõiki õnnesoovijaid : )

Roosade kingakeste, tähekestega saapakeste ning printsessikotikeste hanged ummistavad meie esikut siin ja praegu. Aga õnneks on need kõik need aksessuaarid veel üsna väikesed.
Tulevikus terendav perspektiiv meestejalatsite pealetungist aga on väga lootustandev. Mehed on ju teadupärast nii töökad, osavad ja püüdlikud...võõras kodus.Milline helge ja kindel tulevik mind ootab : )

Morgie ütles ...

hangi siis ennakult suur ja sügav jalatsiriiul :D

Metsamoor ütles ...

Palju-palju õnne ja imelist kasvamist! Kogu perele!

Karuema ütles ...

Veelkord palju õnne :) nii armas ja üldse mitte nii suur, nagu me kõik sinu varasemaid gabariite arvestades ootasime :P aga see-eest väga armas. Aga teie maailma avardamiseks on meil ikka plaan teid piiluma tulla mingil nädalavahetusel, sest meil on tekkinud mõtteid, et see tita võib ikka armas olla ja me peaksime teda vaatama tulema, ning kingitusedki on juba välja otsitud ;)
ja piima vastu mäletatavasti aitasid suured saunalinad külje all, ei muud :P